12 Kasım 2012 Pazartesi

haftasonunun ardından

bu başlığı yazmak ne zor oldu :)

Arkadaşım Sebuşum dedi bu sabah su gibi geçti diye, aynen öyle oldu.
Cumartesi  İrem'in ingilizce kursa saati değişince onun tüm günü kursta geçti, ben de o ara terzi işlerimi hallettim ve yürüyüşümü yaptım .eve döndük, İrem teyzesine çıktı, sonra aradılar orada kalacağının haberi geldi.Bİz de eşimle hazırlandık , çıktık bizim Esin'İn doğumgünü kutlamaları için Forum Leman Cafe'ye.
Arkadaşlar anlatıyorlardı mekanı, ben de beğendim.Yemekler de güzeldi.
Buradan da kutluyorum ESİN 'ciğimin yeni yaşını ;) sağlık ve mutlulukla bebişi ile güzel günleri olsun.




Pazar sabahı kardeşçiğim mükellef bir kahvaltı sofrası kurmuş , yedik içtik bol muhabbetin ardından herkes işine gücüne ayrıldı. İrem'İn malum sınav haftası, ders çalıştı o , ben de mutfakta ıspanağımı yıkadım, yemeğini yaptım bir yanda brokoli haşladım, derken patlıcanlı içim vardı böreği yapıverdim, taze fasulyemi temizledim ,topidik patlıcanları yıkayıp közleyecekken vakit doldu :D

İrem'İn Sıla'sının da doğumgünü bu haftasonu idi.Oraya gittik, keyifli bir kutlama idi.Güzel kızımız SILA yeni yaşıyla ,güzelliklerle yaşasın bir ömür..

Oradan dönüp ütü ve çamaşır olayına kalkıştım, yoruldum diye diye eşimin dilip hazırladığı Trabzon hurmalarını sömürdüm :D nefisti,,geç tanıştım çok sevdim bu meyveyi..

Biraz kitap okuyup İrem'İn yatağında uyudum..ne güzel bir uykuydu deliksiz.. Sabah  günaydınlarımı sevgili sevgililerime verirken baba-kız  uyku gecesinin  sıcaklığı ile başladım güne,,
huzur,sevgi ,mutluluk.. oh ala !

İrem kızın son halleri ;)




6 yorum:

  1. Ne kadar büyümüş İrem: ) Genç kız olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Birbirine zıt haftasonları yaşamışız; sizde bol gezme varmış-ben evden dışarı çıkmadım, siz sebzeli sağlıklı bir haftasonu geçirirken- ben bir leğen dolusu mayalı hamurla börek çörek çeşitlemeleri yaptım :)
    Ortak yiyeceğimiz benim de geç keşfettiğim Tranzon Hurmaları olmuş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hava şartlarına da bağlı biraz evde olma halleri ;) evde genelde sebze pişiyor,hafta içi biz iş yerinde İrem de etütte öğle yemeklerinde protein alıyoruz diye kendimce dikkat ediyorum işte :)

      Sil
  3. doğumgünleri ve diğer hoş haberler.

    trabzon hurması ne yaaaa.
    fotosunu koysaydın yaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir daha yerken fotoğrafını çekerim bildiğin bir şeydir aslında ismi farklıdır belki..

      Sil