19 Kasım 2012 Pazartesi

yoruldum gerçekten bu ben miyim ?

Bir gün gelecek bu hafta sonu telaşından yoruldum diyerek çıkacağım hiç aklıma gelmezdi..
Cumartesi sabahı annemde yaptık kahvaltımızı.İrem 'le ben önden çıktık sonra annem de geldi, Alsancak'ta gezdik .Hava muhteşemdi :) eve dönünce İrem Bİlim Çocuk'tan çıkan oyunu kurmaya başladı , Musti eğitimin son dersini ekmiş evdeydi, pazara gitti.Ben de yazlık kışlık olayına artık bir nokta koyma amaçlı düzenlemelere giriştim.Yatağın bazasına erişmek için altına girmek gerekiyor .Beni orada bulduklarında akşam olmuştu :)
Musti bize balık yaptı.İrem palamutu biraz yedi , beğenmedi dışladı, pembe balık olaydı iyiydi dedi , helva ekmek yedi kalktı .Ben bilmez eşim bilebiliri izlerken battaniye içinde kıvrılmıtım ki kardeş aradı , onlar geldiler, çocuklarla gangam style dansı yaptık :D hiho ! çok eğlengeçti :))

Pazar sabahı Musti erkence çıktı, İRem ve ben kahvaltı yaptık onu kursa bıraktım,alışveriş yapıp eve döndüm, annem de geldi, ıspanaklarımı o yıkadı sağolsun :) öğlene ıspanak yemeği yaptım .Diğer günler için t.fasulye temizledim, nohut ısladım, et çıkardım , kerevizli yaptım akşama nefis oldu :)

çamaşır ,ev sil süpürü derken İrem'İn kurstan alınma zamanı geldi.Onu alıp döndüm , Ödevi öğretmenin verdiği  notlardan deftere yazım işlemiydi.Okursam daha çabuk biter dedik birlikte başladık saat 2 idi ö.s. 5 e geliyordu bitti, ikimiz de çıldıranzi !!

O banyoya koştu ben mutfağa :)Kek için beni bekleeeee ! dediğinden onu bekledim.Islak kek yaptık birilkte , ben pilavı da yaptım çıktım mutfaktan.Yemek sonrası ütümü bitirdim, onlara kek msuyu servisi yaptığımı hatırlıyorum gerisi yok :D

sızmışım :))))

alla alla neden yoruldum ki diyorum ben de

2 yorum: