15 Temmuz 2014 Salı

Urla Pırnarlı Ada gezimiz

Eşimin ablası ve ailesi Urla'da yaşıyor. Kendileri tekne , yat imalatı ile uğraşıyorlar  ve hafta sonları en büyük zevkleri tekne ile adalara açılmak. Denize girmek, balık tutmak , buna  Volkan ve Metin'in hız tutkusunu da eklersek  macera dolu bir gün olduğu düşünülebilir ;)

Bizi de davet ediyorlardı  , geçtiğimiz pazar günü  kalabalık bir ekip, 3 tekne açıldık denize , gittiğimiz ada Pınarlı adası dediler.anacak şimdi öğrendim ki halk diline Pınarlı olarak yerleşmiş ama doğrusu Pırnarlı ada imiş ;)
Pırnar ise maki topluluğundan çalımsı bir bitkiymiş ( ki orada olan da buydu )

Deniz şahaneydi ! göl mü desem havuz mu , berraklığını, güzelliğini anlatamam ... Çok eğlendik biz. Denizin tadını çıkarttık, hız teknesine binmem diyen bendim evet :D

baktım ilk gönüllü ekip İrem ve Mustafa'dan oluşuyor önce onlara el salladım :) Sonra bir cesaret ben de gezdim...Harika tek kelime ile ... Volkan  geçen sene de Özbek açıklarında Zodyak bot ile bize heyecanlı anlar yaşatmıştı :)

Yat,tekne v.s ilgilenenler için  adres Urla Sancak Yatçılık 


eğlence zamanıı

güneşten korunduğumu sandığım anlar..(şimdi ben ben değilim burnumun tepe noktası ve yanaklarım al al :))))




bu resim netten alıntıdır . ben çekmedim.


6 yorum:

  1. Ne muhteşem ne çılgın ne dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz goncam bayıldım! manzara deniz tekne herşey şahane görünüyor, ayrıca o resimdeki haline de bayıldım küçük bir çocuk gibi çıkmışsın, çok tatlısın, öpüklerim:)

    YanıtlaSil
  2. canıımm dur bakayım sana mesaj gönderebilecek miyim.. sizde deniz kadar berrak, temiz, harika insanlarsınız Goncacığım. ne kadar güzel bir gün geçirmişsiniz, gönlünüze sağlık. Çağla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇAğlacım yazmışsın olmuş çok sevindim görünce , güzel sözlerin için sonsuz teşekkür :))

      Sil
  3. Benim de gençkene teknesi olan bir erkek arkadaşım vardı. Adalara gizlice giderdik.
    Annesi eve geldiklerinde kollarını yalayarak yokluyordu denize gidip gitmediklerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annesinin tuhaflığı ama di mi, teknesi olan denize de açılır yani :))

      Sil