28 Aralık 2012 Cuma

Günlerden imza:kızın


Günlerden  imza:kızın ‘dı.Sabahtan bir heyecan içinde işe geldim , bugün geçmez diyorudum arkadaşlarıma..Öyle  hızlı  yaşandı ki  baktım söyleşi saati yaklaşıyor çıktım iş yerinden.Önce kızkardeşimle buluştuk .Aceleci davranmışız, vakit var ve ikimiz de çok açız derken  bir şeyler atıştırmak üzere  Reci’s ‘te soluklandık.Alsancak yılbaşına hazırlanmış rengarenti ,göz kırpıyordu her yandan ışıklar.. İnsanın içine yaşama sevinci veren bir havası vardı ve eşimin ablası Sebuşum’un da bize katılması ile üç neşeli kız çocuğu oluverdik J Saat yaklaşıyordu, heyecan yatışmıyordu .. Etkinliğin yapılacağı mekan , hayallerini gerçeğe dönüştüren dört güzel hanımın yeni hizmete giren kitabevleri Hayalkurdum idi.Hyalkurdum Kitabevi ‘nde öyle güzel bir enerji vardı ki, sımsıcak bu sohbete ev sahipliği yapması  bir tesadüf değildi ;)
Burçay Hanım bizi içeriye davet etti, bu kitabın mimarlarından sevgili Banu ve Esra ile  yazarların bir kısmı gelmişlerdi.Tanıştık, kaynaştık ve ben hepsini çok sevdim .Zaman ilerledikçe katılım arttı , söyleşi zamanı geldiğinde kalbim artık duracak dedim ,buymuş buraya kadarmış J Ama korktuğum gibi olmadı , sıram geldiğinde ne söyledim, ne  yaptım bilmiyorum , önce Burcu koyverdi gözyaşlarını  sonra tüm salon , duygu seli olduk her şey çok güzeldi.Mektuplarını getiren  katılımcılardan da dinlediklerimiz oldu, katılımcı babalardan sevgili Yonca Tokbaş’ın  eşinin babası  çok anlamlı bir konuşma yaptı.
İmza alma halimiz eğlenceli idi, yani yazarlar birbirinin kitabına yazarken bir ara karıştı, kimin kitabı kimin elinde diye..Ne okudum,ne yazdım  ,kalbimden ne geçtiyse onu dedim sanırım .
Söyleşi çok keyifli idi.Benim için çok önemli bir gün, güzel bir tecrübe idi.
Bu arada blogger arkadaşlar edindim , zaten takip ettiğimiz Arzu hanımla birbirimizi kaybedip yeniden bulmuş gibi heyecanlanla sarılmamız çok hoş detaylardı..

Teşekkür faslı ;)
Bu etkinliğe emek vermiş, gönül vermiş herkese , Esra ve Banu ve Selgin hanımlara  , Hayalkurdum ekibine,  tüm yazarlarımıza ve bizi okumak  inceliğini gösteren tüm katılımcılara teşekkürler ..
Kardeşim Burcum hep yanımda olduğunu bilmek çok güzel !
Sevgili Semahat ablam , benim için özel olan günlerde sen hep varsın bu ne güzel bir ayrıcalık benim için bilsen ;)
Canım Özgül’üm, geç demedi, güç demedi , son ana da olsa yetişti ,candır o J
Sevgili  susamlı elmalarım sizin desteğiniz hep kalbimdeydi, hepiniz benimleydiniz ;)
Sevgili sevgililerim Mustafa’m , İrem’im  hayatsınız !
Ve ANNEM , canım annem  dün akşam en güzel övgüleri aldın sen , senin için imzalattığım yerleri okudun ve çok duygulandın , ama sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun ki zaten ..
Bana bu konuda destek ve emek veren herkes iyi ki varsınız !
Ay ne çok yazdım ya ben :D ne yapayım ilk kez  yaşıyorum bu duyguyu idare ediverin artık ..

işte böyle geçti imza:kızın
kardeşimle

Yonca Tokbaş anneme öyle içten yazmış ki..


Hayalkurdum Kitabevi ev sahibelerimiz

Esra,Şadıman hanım,ben



Sevgili Banu ve Esra ile ilk tanışma

ablammm

biz

Ece Pirim çok hoşsohbet, alımlı ..


ne dedim , ne anlattım bilemedim şimdi ben ..

Yonca Tokbaş'ın pozitif enerjisi hepimize yayıldı




5 yorum:

  1. ne güzel bi gün tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  2. Ne mutlu size. Kitabınız yeni yılda size çok şans getirsin. Her gün böyle bir etkinliğe katılsam bıkmam. Size bundan sonra da başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok çok güzellikler dolu anlardı, ne güzel yazıya dökmüşsün Sevgili Gonca teşekkürler...Çok sevinçliğim dostluğumuza,sevgiler ve de selamlar...

    YanıtlaSil
  4. okurken ve fotoğraflara bakarken çok heyecanlandıom. İmza Kızın'da babama iyi ki yazmışım. Sevgiler Gonca'cım :)
    Yeni yılın kutlu olsun bu arada :)

    YanıtlaSil