2 Ocak 2013 Çarşamba

yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl

herkese kutlu olsun ...
Başlığı yazmak zor oldu evet :D


eğlengeçe gitmeden evvel, annemde çocukların süslediği ağaçların altına hediyelerini bıraktık.Annemin evinde cam,ayna namına ne varsa kar spreyi ile süslenmişti (!) Bİr taraf İrem'e diğeri kuzen Sam(Deniz'e) ait olmak sureti ile yer yer 2013 , yer yer isimlerinin yazdığı ve yanında bir takım anlamsız şekillerin yer aldığı  salon penceresi görülmeğe değerdi :D


hediyeler açıldı , kelime oyunu bile oynandı :)











Eve çıkıp hazırlandık , yola çıktık.Gecemiz güzel geçti.Arkadaşımın eşi erken ayrılmak zorunda kaldı işsel meseleler yüzünden.. Yeni yılı Özgül ve kızı  Zeynep'in de katılımı ile pistte bağırışarak karşıladık :D  İrem,Zeynep ve Sıla zaten pistten hiç inmediler, ne Ankara havası kaldı ne damat halayı ..Üç kez istek yapıp dans ettikleri gangam 'ı saymıyorum bile.Hepsi  aynı ayak ağrısı şikayetindeydiler :p Dönüşte İrem ve Zeynep ayrılmak istemediler. Zeynep misafirimiz oldu.Bu sabah Özgül'ün de katılımı ile güzel bir yeni yıl ilk kahvaltısı yaptık . Kızlar oyuna ,biz sohbete doymadık ;) Onlar gidince açtık Türkçe çalıştık.evet sorun ön ad yani sıfat tamlamalarını anlatabilirim :))

Derken kardeş Burcu, eşi Alper ve bizim Deniz oğlan geldiler.Yemeydi içmeydi, derken kalktılar.İrem biraz daha test çözdü, ben mutfak ! dedim :D Tavuk butlarını haşladım (yarına hazırlık ) ve kıymalı k.bahar pişirdim.Ben sade severim İrem kıymalı istiyor.

Çocuğum dün gece hortladığı için gecenin bir vaktine dek  bugün yatmak bilmedi.Öksürük ve nezle de geldi .Önümüz yine sınav haftası , umarım çabuk iyileşir.Yeni kitaba başlamış , Küçük Kadınlar..kendi okuduğum zamanları düşünüyorum da ..hey yıllar !

Yarın 2013 'ün ilk iş günü , nasıl başlarsa öyle gidermiş ;) misila bize zam yapmışlar :D filan da filanlar :p

eh işte haberler böyle :)

4 yorum:

  1. Canım telefonun gazabından Bir türlü yorum yazamamıştım, kitab hayırlı uğurlu olsun, Mutlu yıllar goncacım..

    YanıtlaSil
  2. sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar...her gününüz böyle olsun,sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. bu arada geçmiş olsun,sınavlarda başarılar...Küçük Kadınlar....çok severek okumuştum ben de...

    YanıtlaSil
  4. Valla karı koca çok tatlısınız ama İrem bir harika olmuş. Kırmızı çok yakışmış canım. :)
    Tekrar iyi seneler.

    YanıtlaSil