18 Şubat 2013 Pazartesi

yeni bir haftaya merhaba !

derken ;)
oh dinlendiğimi hissettim şu an :)

cuma akşamı başlayan maratonumuz nihayet sona ermiş görünüyor.Oysa yanıldığımız şu ki, fiziksel hareketliliğin yerini beyin fırtınaları alacak birazdan ..İşe koyulacağım şu son yudum elma çayım bir bitsin hele. Annem sabah 6,30 gibi aradı, tost yapma diye :D NE güsel karar aldım bugün dikkat edecektim yediğime,içtiğime, kepek ekmeğimle kuru bir peynir oh! Yok annelik işte :D Torunlara pişi yapılır da çocuklara dağıtılmaz mı ..
İrem'i bırakmaya çıktığımda hepimizin çıkını hazırdı, yarısından fazlasını boşalttım çünki bir ordu doyardı koydukları ile.
Sağolsun :)

Cuma günü gerçekleşen işlerin bugün sonuçlanması gerek , zihin depoluyorum girişeceğim evraklara :p

Cumartesi sabahı İrem kursa ben yürüyüşe planım vardı, olmadı..dikkat ediyorum da planlarım hiç yerini bulmamış .Temizlik yaptım olsun , o da olur ! Temizliğe gelen ablanın özel durumlarından aksayan ev işi bana kaldı bu hafta , sonrasında anneme gittik, Akhisar'da çok sevdiğim komşu teyzem, kızı,torunu gelmişler .Tuncer bebek 52 günlüktü çok tatlıydı :) Eve dönünce İrem kızın odasında değişiklikler yaptık.Her sıkıldığında yenilenmek yerine mobilyaların yön değiştirmesi akla yatkın olandır ;) Anne babalara tüyodur ;)

Akşam balık gecesi olduğundan çok rahattım serildim üçlü koltuğa kitabımı okudum. Eşim ,canım yemek hazııır diyene dek keyfçektim .

İrem ödevlerini bitirmiş, Karayip Korsanları'nı izlemeye davet etti bizi, onun odasında izledik bir kısmını.Show TV  birkaç haftadır film paketleri sunuyor, önce Alacakaranlık bu hafta da Karayip Korsanları'nı izledik İRem ile..

PAzar sabahı Buca'da eşimin ablasının ve eniştesinin  işlettiği mekanda kahvaltıdaydık.Çoğu kişi tanıdık aile ortamı hoş oluyor :) Oradan yine bebek sevmeye geçtik.Atlas bebek 7 günlük, bizim Melis'in oğlu , misti,melekti..
Bebek sevmeyi özlemişim, çok minikti elime almaya korktum..

Öğleden sonramızı her defasında daha da gelmem deyip kaçtığım Optimum^'da geçirdik,sadece spor mağazasına girdik, birşeyler atıştırıp çıktık başkaca bir yere cee demedik, ama otoparka girip çıkabilmek daha uzun sürdü..cıks daha da gitmem :p

Akşam işlerimi toparladım bugüne yemeğimi hazırladım tam ütü yapacakken telefon ;
*teseee (ağlak bir Deniz oğlan)
*Denizcim söyle yavrum ,
*......(burun çekme ,ağlama efektleri) uyuyonuz mu ?
* yok oğlum uyumadık,
*ben gelmek istedim , annem izin vermiyooooo huuuuuu (ağlamayı koyverme )
* ağlama güzel oğlum seni bekliyorum ben gelin hadi,
dedim,
çıktılar bize..

çocuklarla keyifli bir akşam geçti, ütü bugüne kaldı olsundu :)

İrem uyuduktan sonra bir 4 bölüm filan sanırım the mentalist 'i izledim,kitap okudum .uyudum uyandım
işte yeni hafta başladı ..

HErkese mutluluk versin , planlarımızın gerçekleştiği günler olsun :)



3 yorum:

  1. Güzel haftalar olsun o zaman sana: ) Hafta sonu daha da yoruluyor de mi insan ama stresssss olmadan: )
    Bu arada bu sene ege turu istiyoruz, yukardan aşağı geze geze, o zaman şu sizin Buca'daki mekanı ziyaret edeceğim inş: )

    YanıtlaSil
  2. Sen İzmir'e gel yeter ki gezeriz ;)

    YanıtlaSil
  3. doğrusu ben de anlamadım,haftaiçi mi daha yorucu haftasonu mu?
    hepimize iyi haftalar olsun...

    YanıtlaSil