30 Nisan 2013 Salı

bizim evde son durum



Bizim evde son durum budur.İsimleri sürekli değişiyor ben de 1 numara ( İrem'İn avucunda ) ,2 numara (yerde yatan) , 3 numara ( kara olan) diyorum.
Hepsi çok şirinler, 2 numara özürlü doğdu sanırım , sol tarafı tutmuyor gibi, ayaklarının üzerine kalkamıyor ,yuvarlanıyor ..
kıyamıyorum ona hiç..
dün öğretmene izletmiş İrem görüntülerini, pazartesi günü okula gidecekler  kırmızı kurdela mı bağlasam boyunlarına aceba :)

sonra , sonrası yok bence, bahçeli bir yere verilecekler ne yapalım..

notumuzu da aldık performans ödevinden, bir ödevi daha başarı ile sonuçlandırmanın haklı gururu içindeyiz.Yıllar geçtikçe umuyoruz ki ödevlerin boyutu büyümesin efenim, bir fil bir at yavrusu istenmesin sevgi ve selamlar :)

8 yorum:

  1. aaa,ben son eklediklerini okumamışım!ne çok gelişme olmuş.ama korktum ben bu proje ödevlerinden ,şaşkın şakın okudum,hiç duymamıştım böylesini.Kolay gelsin ne diyeyim?
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten sınıfta 3 kişi yapmaya niyetlenmiş, İrem verilen ödevi "isteyen yapsın " cümlesini kesinlikle yapılmalı algılayan bir öğrenci olduğundan iş başa düştü :)teşekkürler ;)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. inan ki bak gerçek tüm bu yaşananlar bana da ruya gibi gelse de..ruya dedim de 2 numara yani ilk ismi ruya olan ,yaşamadı maalesef :(

      Sil
  3. Nasıl güzeller böyle ....Harika ...Bloğunuzu yeni keşfettim hemen takibe almalıyım dedim...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz :)
      paylaşmak güzel ;) sevgiler benden de ;)

      Sil