4 Ekim 2013 Cuma

üşüdük bu sabah

havanın soğuması değil garip olan, bunun sert bir tokat gibi vurması bünyeye ..Olay tam da bu oldu aslında..
Bir gün önce klimanın soğuk modunda çalışırken ertesi gün sıcak moda geçmesi, kısa koldan uzun kola geçiş ve hatta botların berelerin dolapların kışlık bölmelerinden çekiştirilmek suretiyle alınıvermesi..
Hal böyleyken bu hafta sonu neler yapılacağı az çok belli oldu.Giyim kuşamda yazlık kışlık olayına girilmese de bir ayar çekmek gerek ;)
Geçen cumartesi ve pazar evde keyif yapmak varken gezmiştik ana- kız.. Yarın evde takılalım da elimize ağayımıza dolaşan ceketti, botttu,kazaktı,monttu yerini bulsun di mi ama ;)

Az önce laleninbahçesi sevgili Lale 'nin bloğunda bir keşkek gördüm ama yok böyle bir şey..yok yani :)
annemden istesem yapar mı ki, yapar yapar :)

Pazar günü mutfağa kapanmama kararı aldım bir de.Yaptığım yemekler bu hafta kaldı mesela :( dün kardeş sofrasında tüketilmeye çalışıldı.. Annem rahat etti gerçi ama riskli bir durum bu önceden çok çeşit yapma olayı.

Okuduğum kitaplara ara verip her 11 yaş annesi gibi okumam gereken eğitim kitapları var benim.Açıkça yazamıyorum malum İrem buraları okuyor ;) ve paylaşırsam kızabilir.

Bu yaşlarda onun düşünceleri benim için çok önemli.

Frınge izliyorum ya ben, 5.sezona geçtim.Ama hayal kırıklığındayım ..hani evlilik aşkı öldürür kıvamında Peter ve Olivia , kendi yaşlarında bir kız çocuğu falan filan ..yok bitsin artık :p

Dexter 'in finali beğenilmedi, ben kararsız kaldım bazı sonlarda..House bitti, Lost 'un finalini de beğenmedik bakalım frınge bize neler sunacak :)

daldan dala bir yazı okudunuz sabrınız için  teşekkürler :)

1 yorum:

  1. Bur'da donduk donduk dün gece, ki kaloriferleri yakmışlardı.
    Kitaplara dönmem lazım benim de.

    YanıtlaSil