19 Haziran 2012 Salı

gülerken gülünecek hale düştüm ..

zaman : dün akşam
yer :bizim ev
kişiler : 3D gözlükleri ile yemek yiyen baba-kız ..

mutfaktayım sıcak , mantı yapıyorum.Alper Kayseri'den getirmiş minnak minnak bişiler , tencerede kaynıyor, bir yandan t.fasulye temizliyorum .İçeriden sesleri geliyor şakalaşmalar, gülmeler bazen inatlaşmalar ,gülümsüyorum..
MAntı hazır , yoğurdunu ,sarımsağını İrem'e veriyorum hazırlıyor , sarımsak dövüşü bile güzel kızımın :) salçası da hazır oh ! misss ..bu arada t.fazulye düdüklü tencerde yerini aldı ,tıss fısss mutfak tam cümbüş yeri :)
İçeriye sofrayı kurarken dombili patlıcanları da ocağa bırakıyorum közlensinler diye .. Bakıyorum kurulmuşlar tv karşısına tabaklarında dumanı tüten yemek ,gözlerinde 3d gözlükler :D   Dünya savaşı belgeseli izliyorlar, sıcaktan da bezmişim bir gülmek alıyor beni , karşımda ciddi oturmaları daha da körüklüyor :D
Neyse yemek bitti,
Mutfağı toparladım .Survıvor başlamış, izliyoruz , nasıl bir sıcak geldi klimaya rağmen , susamışım , efesss bir nefesss diyorum , o da uykumu getirmiş,sızmışım..

Kaldırdım kafamı ki Nihat ile Begüm bir sohbet bir muhabbet baktım saat 11 i geçmiş,, ee kim elendi diye sordum bir de artık ne saçmaladıysam bir gülme krizine girdiler babalı-kızlı  alla allaaa deyip yattım gerisini hatırlamıyorum saatin sesine uyandım.

Garip bir rüya gördüm, bir zarf geldi eve açıp bakıyorum avukattan gelmiş isim de  Anais ..... (Soyadını anımsayamadım şimdi)  ama blog arkadaşımmış :D  Ayrıca sabah dikkat ettim Anais okuduğum kitaptaki kadın polisin ismi ,, hey allahım  tüm yaşadıklarım karışıp rüyamda çıktı karşıma hayır olsundu !!


10 yorum:

  1. Vayy.. benim hanım kendine gelmiş. Sen dünden beri nerelerdeydin:)

    YanıtlaSil
  2. :)))) ne oldu acaba Gonca'cım. :)))) hatırlamadığına göre. Efes harbi enfes olmuş sende. :))) heheh

    YanıtlaSil
  3. :))) Güzel bir anı olmuş..okurken çok güldüm..sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Ben bazen gördüğüm rüyayı, daha rüyadayken yorumluyorum:)

    Mantı dedin iş bitti,acaba yüz yıl olmuşmudur yemeyeli. Bu diyet beni unutkan yaptı da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mantıyı ben de epeydir yememiştim.Diyete ara verince böyle oldu :)

      Sil
  5. Valla tam yemek vakti o patlıcanın közlenirken ki kokusu resmen şu anda burnuma geliyor. :))) Bir de merak ettim, mantıyla beraber mi yediniz fasülye ve patlıcan közlemeyi. Bu arada gördüğünüz rüya hayırlara çıksın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mantıyı yoğurt ,salça ve nane ile soslandırıp yedik..
      patlıcan bugün öğlen kızım içindi (çok seviyor),taze fasulye de akşam cacık ile yendi :)yani üç öğün çıktı o mutfaktan ..hayır olsun diyelim :)

      Sil